További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek.

Stihl MS 500i W benzines elektronikus befecskendezésű motorfűrész (láncfűrész)

79 cm3, 5 kW/6.8 LE, 50 cm, elektromos markolatfűtés
Egységár (darab):
Bruttó: 575.990 Ft
Nettó: 453.535 Ft
Cikkszám:
11472000003
Márka:
Stihl
A Stihl termékek átvétele (megrendelése) csak személyesen, üzletünkben lehetséges!

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl benzines motorfűrészek erdőgazdálkodási célokra

Leírás

Nagy teljesítményű, elektronikus befecskendezésű profi fűrész markolatfűtéssel
  • A nagy teljesítményű, mindössze 6,3 kilogrammos STIHL MS 500i W benzinmotoros láncfűrész elektromos markolatfűtése kényelmes és biztonságos munkavégzést biztosít, még hideg időjárás esetén is. A markolatcsőben és a hátsó markolatban elhelyezett, karbantartás- és kopásmentes fűtőfóliák szükség szerint bármikor aktiválhatók.
  • Az MS 500i a világ első elektronikus befecskendezésű láncfűrésze. Az innovatív STIHL Injection technológia optimális motorteljesítményt és kiváló indítási viselkedést biztosít a tengerszint feletti magasságtól és a környezeti hőmérséklettől függetlenül. Az érzékelők mérik a légnyomást, a belső és külső hőmérsékletet, és továbbítják az információkat a vezérlőegységnek. A vezérlőegység ezután meghatározza az optimális üzemanyag mennyiséget és a gyújtás időzítését. Ennek eredményeképpen az üzemanyag adagolása a szelep nyitásával és zárásával biztosított. A STIHL Injection technológia kiváló gyorsulást, kiemelkedően nagy teljesítményt jelent a könnyű kialakítás mellett:
  • A fűrészlánc 0,25 másodperc alatt gyorsul 0 km/h-ról 100 km/h-ra.
  • Az MS 500i W a legjobb teljesítménysúllyal rendelkező fűrész a piacon: 1,26 kg/kW.
  • A láncfűrész a már jól ismert STIHL 2-MIX motorral rendelkezik, amely nagy teljesítményt nyújt alacsony fogyasztás mellett. A STIHL ElastoStart erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé.
  • További termékjellemzők: HD2-szűrő, elvesztés ellen biztosított anyák a lánckerékfedélen, a mennyiségszabályozású olajpumpa, szerszám nélkül nyitható tankzár, oldalsó láncfeszítés.
  • Vezetőlemez hossz: 50 cm (A motorfűrész típusától függően a tényleges vágáshossz a megadott értéknél kisebb lehet.)
  • A forgalomba hozatal nem könnyűszerkezetes, hanem hagyományos vezetőlemezzel történik!
 
Technikai adatok:
Vezetőlemez hossz: 50 cm
Lökettérfogat: 79 cm3
Teljesítmény: 5 kW
Tömeg (1): 6,3 kg
Teljesítménysúly: 1,26 kg/kW
Össztömeg (2): 7,57 kg
Hangnyomásszint (3): 106 dB(A)
Zajteljesítményszint (3): 119 dB(A)
Rezgésgyorsulás bal oldal (4): 4,2 m/s2
Rezgésgyorsulás jobb oldal (4): 4 m/s2
Láncosztás: 3/8"
CO2: 706 g/kWh

1) Üzemanyag, vezetőlemez és fűrészlánc nélkül.
2) Üzemanyag nélkül, vezetőrúddal és fűrészlánccal.
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
4) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s2
 
 
Felszerelés és funkciók:
  • Stihl antivibrációs rendszer: kényelmesebb munkavégzés. A motoros gépek fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési problémákhoz vezethetnek. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros gépeknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.
  • Elvesztés ellen biztosított anya: elvesztés elleni védelem. A lánckerékfedélhez rögzített anyák lehetővé teszik a vágószerkezet egyszerű cseréjét, az anya elvesztésének veszélye nélkül.
  • Dekompressziós szelep: erőkímélő indítás. A dekompressziós szelep az indításnál a hengerben lévő sűrített keverék egy részét távozni engedi. Ezáltal a szükséges húzóerő a behúzó kötélen jelentősen csökken, megkímélve ezzel a kezelő személyt és a motoros eszköz indítórendszerét is.
  • Elektromos markolatfűtés: hideg időben történő használatra. A csőfogantyúban és a hátsó markolatban elhelyezett, karbantartást nem igénylő, kopásmentes fűtőfóliák szükség esetén egyszerűen bekapcsolhatók. A markolatfűtés hideg időben is szárazon és melegen tartja a kezeket, valamint jobb fogást biztosít.
  • Optimalizált lánckerék fedél: erőkímélő munkavégzés. Lapos és keskeny lánckerék fedél kiemelkedő forgácskivetéssel.
  • Optimalizált rönktámasz: precíz vágások. Speciális formájának köszönhetően a motorfűrész könnyebben használható döntésnél és darabolásnál.
  • Stihl 2-MIX motor: különösen hatékony. A 2-MIX technológiájú motor nagy teljesítményű és takarékos egyben. A kipufogógáz és a friss gázelegy elkülönítése minimálisra csökkenti az el nem égett anyagok mennyiségét a kipufogógázban. Ez növeli a teljesítményt és egyúttal csökkenti a fogyasztást. A STIHL 2-MIX motor megfelel az Euro 5-ös normának.
  • Stihl Ematic lánckenőrendszer: a lánckenőolaj felhasználásának csökkentése érdekében. A STIHL Ematic rendszer az Ematic vezetőlemezből, az Oilomatic fűrészláncból és egy szabályozható adagolású, illetve csökkentett anyagtovábbítású olajszivattyúból áll. A láncolaj célzottan és veszteség nélkül oda kerül, ahol szükség van rá. A lánckenőolaj felhasználása így akár 50%-kal is csökkenthető.
  • Stihl injection: nagy teljesítmény, kompakt kialakítás. A teljesen elektronikus motorvezérlés biztosítja a maximális motorteljesítményt és az optimális gyorsulást a felhasználási körülményektől függetlenül. A vezérlés azonnal kiszámolja a szükséges üzemanyag-mennyiséget és az ideális gyújtási időpontot. A befecskendezés a befecskendező szelepen keresztül közvetlenül a forgattyúsházba történik. A könnyű kialakítás és a modern motortechnológia kombinációja garantálják a kiváló teljesítménysúlyt és a kompakt felépítést.
  • Döntési irány jelző: megkönnyíti a döntési munkálatokat. A szellőzőházra festett irányjelzők nagy segítséget jelentenek a döntési munkálatoknál.
  • Szerszám nélkül nyitható tankzárak: gyors és könnyű kezelhetőség. A speciális zárral ellátott motoros gépek tankjai gyorsan, nagyobb erő kifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak le újra.
  • HD2-szűrő: a gépek hosszabb élettartamáért. Ez a légszűrő távol tartja a finom port a motortól - a különösen hosszú élettartamért. A különleges alapanyagnak köszönhetően a szűrő mosás útján, pl. STIHL Variocleannel és meleg vízzel tisztítható.
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

rodzinaker.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.25 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció